bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#35355: 27.0.50; ps-print-buffer-with-faces does not print non-ascii


From: Jean-Christophe Helary
Subject: bug#35355: 27.0.50; ps-print-buffer-with-faces does not print non-ascii
Date: Mon, 29 Apr 2019 22:22:02 +0900

Thank you Kenichi for checking.

I couldn't find a temp.txt file attached to your mail but the ps file had issues with the available fonts on my machine.

Jean-Christophe 


Jean-Christophe 

On Apr 29, 2019, at 13:02, handa <address@hidden> wrote:

In article <address@hidden>, Eli Zaretskii <address@hidden> writes:

From: Jean-Christophe Helary <address@hidden>
Date: Sun, 21 Apr 2019 18:02:38 +0900

I tried to print a simple C buffer with some Japanese characters in commentsand the default printout was in b/w, but all the Japanese characters were printed out nicely.

Then, I tried the ps-print-buffer-with-faces command and the syntax highlighting worked fine but all the Japanese characters were replaced by ???.

Then, after reading the documentation a bit, I tried to
(setq ps−multibyte−buffer ’non−latin−printer)

but now the Japanese characters are totally mojibaked:
// $*$_$/$8$NFbMF0lMw

I can't reproduce that problem.  The attached are the sample text file
and the PS file produced by C-u M-x ps-print-buffer with
ps-multibyte-buffer being set to non-latin-printer in my environment
(emacs vesion is 27.0.50).

Please send me the PS file generated from the attached temp.txt in your
environment.

---
K. Handa
address@hidden

English 英語
Japanese 日本語
<temp.ps>

Jean-Christophe Helary
-----------------------------------------------
http://mac4translators.blogspot.com @brandelune



reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]