bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#39307: 28.0.50; gnus does not display mime message correctly


From: Uwe Brauer
Subject: bug#39307: 28.0.50; gnus does not display mime message correctly
Date: Fri, 21 Feb 2020 08:58:11 +0100
User-agent: Gnus/5.13 (Gnus v5.13) Emacs/28.0.50 (gnu/linux)

>>> "LI" == Lars Ingebrigtsen <address@hidden> writes:

   > Uwe Brauer <address@hidden> writes:
   >> I attach a screenshot of gnus trying to display a mime encoded message.
   >> It looks really bad. This problem did not occur in GNU emacs master
   >> commit 42ba620  form 27 August. I have compiled emacs for a while.
   >> 
   >> I did not change anything in my gnus setting. I will return now to 
   >> the version from 27 August because this way gnus is not usable.

   > Does this happen with multipart/signed articles only?  If so, could you
   > forward one of these messages that Gnus is unable to display?

 Smime signing is ok. What fails is smime signing and encryption!

I reported a similar bug in april: 37025: 27.0.50; smime signing and encryption 
does not work any longer 

At that time there was a quick fix, namely :

There is however a quick «fix»


       (mml-secure-smime-sign-with-sender nil)
       *did not help*, although I am using smime not opengpg.
       But
       (mml-secure-openpgp-sign-with-sender nil)
       *did help*.

       This should be mentioned in the documentation (NEWS and in the
       relevant doc strings) 

Before it was finally fixed.

This quick fix does not work now. I thought of bisecting the problem,
but I have now time right now, maybe tomorrow night.

I will forward you such a message.

Attachment: smime.p7s
Description: S/MIME cryptographic signature


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]