bug-gnustep
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[bugs #10760] building SSL.bundle, libgmodel.bundle fails on OS X


From: Richard Frith-Macdonald
Subject: [bugs #10760] building SSL.bundle, libgmodel.bundle fails on OS X
Date: Sat, 20 Nov 2004 03:48:58 -0500
User-agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X; en) AppleWebKit/125.5.5 (KHTML, like Gecko) Safari/125.11

This mail is an automated notification from the bugs tracker
 of the project: GNUstep.

/**************************************************************************/
[bugs #10760] Latest Modifications:

Changes by: 
                Richard Frith-Macdonald <address@hidden>
'Date: 
                Sat 11/20/2004 at 08:30 (GMT)

            What     | Removed                   | Added
---------------------------------------------------------------------------
          Resolution | None                      | Unreproducible


------------------ Additional Follow-up Comments ----------------------------
I can't reproduce this using MacOS-X Panther and current GNUstep CVS.
Looking at the build output I see that '-undefined suppress' is used.
So I guess the report is from an older GNUstep version.







/**************************************************************************/
[bugs #10760] Full Item Snapshot:

URL: <http://savannah.gnu.org/bugs/?func=detailitem&item_id=10760>
Project: GNUstep
Submitted by: 0
On: Thu 10/21/2004 at 20:04

Category:  Makefiles
Severity:  5 - Average
Item Group:  Bug
Resolution:  Unreproducible
Privacy:  Public
Assigned to:  None
Status:  Open


Summary:  building SSL.bundle, libgmodel.bundle fails on OS X

Original Submission:  When trying to build gnustep-base and the subdirectory 
SSL, it fails because of an undefined symbol: _gnustep_base_user_main

As I understand it, this should be undefined, but the gcc command used to 
compile the library has the flag "-undefined error", so the build halts.  
Instead of that flag, the "-flat_namespace -undefined warning" flags should be 
used, as it is with, for example, gnustep-base.

This is also a problem with gnustep-gui and libgmodel.bundle.

Follow-up Comments
------------------


-------------------------------------------------------
Date: Sat 11/20/2004 at 08:30       By: Richard Frith-Macdonald <CaS>
I can't reproduce this using MacOS-X Panther and current GNUstep CVS.
Looking at the build output I see that '-undefined suppress' is used.
So I guess the report is from an older GNUstep version.





CC List
-------

CC Address                          | Comment
------------------------------------+-----------------------------
akvadrako                           | 









For detailed info, follow this link:
<http://savannah.gnu.org/bugs/?func=detailitem&item_id=10760>

_______________________________________________
  Message sent via/by Savannah
  http://savannah.gnu.org/







reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]