bug-mcsim
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

mail


From: Catherine Shirley
Subject: mail
Date: Sun, 1 Oct 2006 07:20:19 -0400
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Zeker als het veel klanten zijn.
Het geheel wordt soms iets bureaucratischer, omdat er meer formeel overleg nodig is. Zo kan een zeer hechte band tussen uitbesteder en uitbestedingsbureaus ontstaan.
Vooral in de IT-sector lijkt het beter te gaan.
Net als een telefoniste ter plekke verbindt zij wel of niet door, afhankelijk van de wensen van de betreffende medewerker.
De professionals die worden ingehuurd, moeten maar net de sfeer in het bedrijf aanvoelen en de juiste toon weten te treffen.
U belt dan mobiel met uw callcenterleverancier en dat regelt dan alle telefoonverkeer, tot de problemen opgelost zijn. Zo kan een zeer hechte band tussen uitbesteder en uitbestedingsbureaus ontstaan. Het nieuwe onderzoek van de inspectie laat zien hoe pover de telefonische hulpverlening is. Een variant daarop is een aparte klachtenlijn.
Vooral de uitzendbranche en de IT-sector hadden een groot aandeel in de stijging van de bruto toegevoegde waarde van de bedrijfstak.
Kijk naar de specifieke diensten die zij aanbieden. Doordat de klant zelf contact zoekt via een callcenter, website of bezoek aan een vestiging, leidt dit vaker tot een positief resultaat dan traditionele aanbiedingen via marketingkanalen. Uw klanten worden herkend aan hun nummer en direct doorgesluisd naar de juiste persoon.
De belangrijkste oorzaak van dit matige resultaat ligt is volgens QAS dat slechts iets meer dan een kwart van deze bedrijven een bedrijfsbrede data-managementstrategie hanteert. Daarnaast is er sprake van koudwatervrees.
Het begon als administratieve diensten of typservice. Altijd handhaven zij de indruk, dat uw klant rechtstreeks met uw onderneming belt. Ook moet iemand worden aangewezen die verantwoordelijk is voor het beleid en die dus voor de directie aanspreekbaar is.
Deze norm is door de huisartsen zelf opgesteld. U blijft als enige eigenaar werken en kunt ons oproepen om u te steunen wanneer u maar wilt. De inzet van ICM via websites, blijkt het meest succesvol te zijn in de reisbranche. Twee op de drie ondervraagden vinden het niet wenselijk om bereikbaar te zijn voor het werk tijdens de vakantie.
Zeker als het veel klanten zijn.
Altijd met de juiste 'tone of voice'.
Minstens zo belangrijk is het dat de bestaande klanten goed worden geholpen.
Of het nu vanuit New York, Dubai of de eigen achtertuin is, ook vanaf het het vakantieadres wil de ondernemer controle uitvoeren. Dat meldt het CBS Webmagazine.
Je krijgt als ondernemer iets minder grip op je bedrijf. Het is tot dusver de grootste outsourcingsdeal ter wereld.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]