bug-mcsim
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

invert


From: Margaret Mcghee
Subject: invert
Date: Fri, 20 Oct 2006 17:30:19 +0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.2 (Windows/20060308)


Het Ministerie van Economische Zaken heeft laten weten twee nummers vrij te geven die niet geografisch gebonden zijn.
Dat is ruim anderhalf keer zoveel als het gemiddelde. Het Ministerie van Economische Zaken heeft laten weten twee nummers vrij te geven die niet geografisch gebonden zijn.
Daarnaast zijn demografische ontwikkelingen als oorzaak aan te wijzen.
Vragen en antwoorden over het nieuwe bellen voor bedrijven die kampen met koudwatervrees. Verder blijkt dat de relatie tussen service, klanttevredenheid, klantentrouw en winst niet altijd duidelijk is. De aanwezigheid van voldoende stoelen, sanitaire voorzieningen en de netheid van de wachtruimte dragen bovengemiddeld bij aan de beleving van een goede ontvangst, zo blijkt uit de NOB.
Vanwege het feit dat het aantal communicatiemiddelen fors is toegenomen, en het aantal personen per huishouden is afgenomen.
Ook de mogelijkheden voor inbound marketing worden nog lang niet voldoende benut.
Telefonie is nog altijd het belangrijkste communicatiemiddel.
Het stikt van de parttimers en we verzuimen te groeien en te innoveren.
Wereldwijd stappen klanten over op een ander bedrijf zonder dat er iets mankeert aan de service. Het is daarom belangrijk dat organisaties hier tijdig op in spelen.
Vanwege het feit dat het aantal communicatiemiddelen fors is toegenomen, en het aantal personen per huishouden is afgenomen.
Ook zie je dat veel bedrijven niet de ambitie hebben om in technisch opzicht voorop te lopen. Ondervraagden in deze sector zien het als noodzaak om bereikbaar te zijn in de vakantieperiode.
Men is voorzichtig met investeren.
Een factor die ook spontaan door de respondenten als verbeterpunt wordt genoemd. Ook de mogelijkheden voor inbound marketing worden nog lang niet voldoende benut.
Dit is het meest binnen de dienstensector. Een dergelijke kans mag niet verloren gaan!
Bart van Bommel van Cendris: 'Het gebruik van vaste telefonie neemt af, waardoor steeds minder basisdata kan worden geleverd.
Vooral de non-profit sector is begonnen met een inhaalslag.
Zodat de klant merkt dat het bedrijf hem echt kent.
Verzin een idee en je klanten verzinnen er het businessmodel bij, kan het nog gekker? Er is ook goed nieuws.
Bart van Bommel van Cendris: 'Het gebruik van vaste telefonie neemt af, waardoor steeds minder basisdata kan worden geleverd. En via internet bellen naar het buitenland is leuk voor consumenten maar 'minder geschikt voor ondernemers'.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]