[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [Discuss-gnuradio] Errors of missing modulators in gnuradio-companio

From: Tom Rondeau
Subject: Re: [Discuss-gnuradio] Errors of missing modulators in gnuradio-companion
Date: Wed, 26 Oct 2011 21:12:56 -0400

On Wed, Oct 26, 2011 at 4:36 PM, Paul M. Bendixen <address@hidden> wrote:

2011/10/26 Tom Rondeau <address@hidden>

Yes, they are supposed to be in gr-digital/grc. That was just unbelievably stupid of me. This is why you should never commit before breakfast! I also didn't properly put these new ones into the Makefiles. 

This has been fixed. I was in a rush to get out the door this morning and wasn't thinking clearly. Was such a simple thing to do, too....


Yes, it looks fine now, it even runs :)
Only one little hitch left:
During startup of gnuradio-companion it declares:
Warning: Block key "digital_gmsk_demod" not found when loading category tree.
The other warnings have disappeared, but this one remains. Worst part is that the file is there and is in the CMakeList.txt as well.

I'm really stumped here. I made uninstall and deleted the appropriate folders, but to no avail.
I really can't see why it is doing this to me.

Oh well, off to bed, maybe the answer will be clear tomorrow.


Try once more. You must have pulled during the 20 minutes that that bug was there. It was the difference in the xml between digital and digtial (I crossed my t's and dotted my i's, but in the wrong order). I noticed this myself when trying to run gnuradio-companion. I was trying to do way too many things today and got sloppy. I think everything is fixed now, though.

Thanks for all of the reports (and your patience today).


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]