discuss-gnustep
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Bug Report


From: Dennis Leeuw
Subject: Re: Bug Report
Date: Wed, 21 Feb 2001 15:29:17 +0100

It was a clean install from scratch, so something went wrong somewhere. I
unfortunately did a rm -rf on the /opt/GNUstep tree, so can't check right
now. I decided to build completely over again and maintain more logs and
keep tar.gz's of every additional build. This is gonna take some extra
time, but I hope that I can come up with a better report.

Dennis

Nicola Pero wrote:

> > gnustep-gui-0.6.7:
> > after:
> > make distclean
> > ./configure
> > make library_combo=gnu-gnu-gnu-xgps
> >
> > mkdir -p example.service/Resources
> > /opt/GNUstep/System/Tools application does not have a binary for this
> > kind of ma
> > chine/operating system.
> > make[3]: *** [example.service/Resources/Info-gnustep.plist] Error 1
> > make[2]: *** [example.build] Error 2
> > make[1]: *** [example.all.svc.variables] Error 2
> > make[1]: Leaving directory `/opt/src/gnustep-gui-0.6.7/Tools'
> > make: *** [internal-all] Error 2
> >
> > After removing the entire gui src tree and a new:
> > ./configure
> > make
> >
> > The same error occurs
>
> It could be that you have an old non-working version of make_services
> installed in /usr/GNUstep/System/Tools/, and that that version is picked
> up before the one which is built when you build the gui.
>
> So - try removing /usr/GNUstep/System/Tools/make_services and the
> executable make_services somewhere in /usr/GNUstep/System/Tools/ix86/...
>
> _______________________________________________
> Discuss-gnustep mailing list
> address@hidden
> http://mail.gnu.org/mailman/listinfo/discuss-gnustep

Attachment: dleeuw.vcf
Description: Card for Dennis Leeuw


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]