[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

utf-8 elisp problem

From: Lennart Borgman (gmail)
Subject: utf-8 elisp problem
Date: Mon, 28 Apr 2008 19:05:22 +0200
User-agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv: Gecko/20071031 Thunderbird/ Mnenhy/

Thanks mike, that made it clear that this problem is over my head. I am not sure if this is a bug or not. I am sending this on Emacs devel where I am sure there a people who understand this better than me.

So the problem is this:

- When mike or Shaowei loads the attached file they get the error below.
- When I do it I get no error.

Can someone please explain what is happening? I think mike has some more information about utf-8 environment, see below.

Subject: Re: error on nxhtml version higher than 1.03
mike yao wrote:
I have ran your code, there is same message:
Debugger entered--Lisp error: (invalid-read-syntax "] in a list")
  eval-buffer()  ; Reading at buffer position 103
  call-interactively(eval-buffer nil nil)

I also found that ran with emacs -Q, can't read the '«' character in utf8-problem.el file, but in utf-8 enviroment, it can

On Tue, Apr 29, 2008 at 12:14 AM, Lennart Borgman (gmail) <address@hidden <mailto:address@hidden>> wrote:

    Thanks Shaowei, this helped me (though it was not exactly what I meant).

    Can you try to load the attached file with

     M-x load-file

    Before loading it please do

     M-: (setq debug-on-error t)

    If you get an error trace back please send it to me.
(defvar utf8-problem

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]