emacs-orgmode
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [Orgmode] Baffled by beamer blocks


From: Eric S Fraga
Subject: Re: [Orgmode] Baffled by beamer blocks
Date: Tue, 17 Aug 2010 21:29:24 +0100
User-agent: Wanderlust/2.15.9 (Almost Unreal) SEMI/1.14.6 (Maruoka) FLIM/1.14.9 (Goj┼Ź) APEL/10.8 Emacs/23.2 (i486-pc-linux-gnu) MULE/6.0 (HANACHIRUSATO)

On Mon, 16 Aug 2010 23:26:29 -0700, "Philip J. Hollenback" <address@hidden> 
wrote:
> 
> I've got a basic org-mode 7.01h + beamer setup working and am able to
> create and export presentations.  However I am completely unable to
> create presentations with blocks in them.  I've followed the examples on
> the website such as http://orgmode.org/worg/org-tutorials/org-beamer.php
> with no success.
> 
> When I try to write a presentation with blocks, I find that instead of
> blocks I end up with nested lists in the frames.  The LaTeX output shows
> no \block structures.
> 
> Can anyone suggest what in my setup might be preventing blocks from
> working?  I'm really baffled at this point.
> 
> Thanks,
> P. 

What have you defined in your org setup at the start of the tile.  In
particular, this line in the example presentation on Worg is crucial:

#+OPTIONS:   H:3 num:t toc:t \n:nil @:t ::t |:t ^:t -:t f:t *:t <:t

specifically the H:3 bit that tells org to use up to 3 levels of
headings or else level headlines get treated like lists, as far as I
remember.

In any case, can you send me an example that doesn't work that I can
try?
-- 
Eric S Fraga
GnuPG: 8F5C 279D 3907 E14A 5C29  570D C891 93D8 FFFC F67D

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]