emacs-orgmode
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [O] Title gets a 'nil' appended on org-export-subtree to html


From: David Maus
Subject: Re: [O] Title gets a 'nil' appended on org-export-subtree to html
Date: Wed, 08 Feb 2012 19:31:29 +0100
User-agent: Wanderlust/2.15.9 (Almost Unreal) SEMI/1.14.6 (Maruoka) FLIM/1.14.9 (Goj┼Ź) APEL/10.8 Emacs/24.0.93 (x86_64-pc-linux-gnu) MULE/6.0 (HANACHIRUSATO)

Hi John,

At Tue, 7 Feb 2012 12:46:30 -0600,
John Hendy wrote:
> 
> I got some weird behavior on a file, so I recreated a smaller example
> and can reproduce it. Here it is:
> 
> ----------
> 
> #+options:  <:t num:t tasks:nil tags:t
> 
> * test
> ** sub 1
> ** sub 2
> ----------
> 
> If I go to the first headline, 'test', and do =C-c C-e 1 h= to export
> the subtree as html, my filename/default title ends up as 'test nil.'
> 
> If I export with =C-c C-e h=, I just end up with 'test.'
> 
> If I remove =tags:t= from the options line, the 'nil' also goes away.
> 
> Any thoughts on why this is happening?

I can confirm the bug and it should be fixed in master.

What happend was that Org grabbed the document title from the headline
(good) and tags:t told Org to include the tags (Okay), but then Org
forgot to check if there are actually tags in the headline when
creating the document title with a `format' w/ a placeholder for the
tags.

Best,
  -- David



reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]