espressomd-users
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [ESPResSo-users] Fwd: COMFIXED does not work


From: Axel Arnold
Subject: Re: [ESPResSo-users] Fwd: COMFIXED does not work
Date: Fri, 10 Aug 2012 19:03:24 +0200
User-agent: KMail/4.7.2 (Linux/3.1.10-1.9-default; KDE/4.7.2; x86_64; ; )

Pushing the same message twice won't help, probably no one using comfixed is 
around at present.

In any case, the test suite script still seems to work, and it does the same 
as you. So you might want to send your script in order to check what is the 
mistake.

Axel


On Friday 10 August 2012 21:07:25 Farnoosh Farahpoor wrote:
> ---------- Forwarded message ----------
> From: Farnoosh Farahpoor <address@hidden>
> Date: Thu, Aug 9, 2012 at 1:10 AM
> Subject: COMFIXED does not work
> To: address@hidden
> 
> 
> Dear Espresso developers
> I am trying to use the "comfixed" interaction.
> COMFIXED feature is compiled in to the espresso package.
> 
> code_info
> ESPResSo-3.1.0-64-gaf5c2bb-dirty-git
> { Compilation status { FFTW } { CUDA } { CONSTRAINTS } { LB_GPU } {
> COMFIXED } { PARTIAL_PERIODIC } { LENNARD_JONES } { EXTERNAL_FORCES } {
> ELECTROSTATICS } { LB_BOUNDARIES_GPU } }
> 
> I use command "inter 0 0 comfixed 1". Type 0 are the monomers of my
> polymer. It has counterions of type 1.
> But during the simulation my polymer moves around and the COM is not fixed.
> Should I do anything else to use this command properly?
> 
> With best regards
> Thank you in advance
> Farnoush
-- 
JP Dr. Axel Arnold
ICP, Universit├Ąt Stuttgart
Pfaffenwaldring 27
70569 Stuttgart, Germany
Email: address@hidden
Tel: +49 711 685 67609



reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]