ksqladmin-devel
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Ksqladmin-devel] EVRIKA - invitatie curs resurse umane


From: EVRIKA - invitatie curs resurse umane
Subject: [Ksqladmin-devel] EVRIKA - invitatie curs resurse umane
Date: Thu, 19 May 2011 14:11:37 +0300

INSPECTOR RESURSE UMANE - cod COR 342304 - autorizat CNFPA

 

            Inspectorul de resurse umane  este un angajat de baza al oricarei companii, indispensabil desfasurarii oricarei activitati economice, el este cel care asigura gestionarea optima a angajatilor, indiferent de numarul acestora. Evrika vine in sprijinul celor care vor sa profeseze sau sa aprofundeze cunostiintele in acest domeniu prin organizarea cursului de Inspector resurse umane. .

               Cursul are un pronuntat caracter practic – aplicativ, iar pregatirea cursantilor se desfasoara cu mijloace si metode moderne: dezbateri, discutii active, exemplificari si studii de caz, pe durata a 56 de ore. Cursul va incepe pe data de 25 MAI 2011 la ora 17.00 si se va desfasura la sediul din Bd. IC Bratianu, sector 3, Bucuresti. Doar in saptamana 16 -21 mai pretul cursului va fi de 250 ron.

               Programa si tematica cursului le gasiti aici     

                  

In urma sustinerii examenului final se obtine un Certificat de absolvire  eliberat de Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse,si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului recunoscut pe piata muncii.

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Departamentul Cursuri, tel.: 021.314.90.40, 0767.803.244; email: address@hidden

 

 

 

          Daca vreti sa profitati de oportunitatile ce pot aparea apasati SUBSCRIBE, daca nu, apasati UNSUBSCRIBE.

 


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]