qemu-devel
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [Qemu-devel] Sound and MinGW problems on Windows host


From: Tomasz Btor
Subject: Re: [Qemu-devel] Sound and MinGW problems on Windows host
Date: Wed, 7 Jul 2004 22:01:45 +0200
User-agent: Mutt/1.5.5.1+cvs20040105i

Witam,
Dnia Wed, Jul 07, 2004 at 09:50:17PM +0200 Jernej Simon?i? napisal(a):

> I successfully compiled CVS under msys/MinGW and ran it outside it, however
> before compiling I edited CONFIG_QEMU_SHAREDIR in config-host.h to "."
> (otherwise it's set to $prefix, which is by default "/c/Program
> Files/Qemu"). If you remove -mwindows from CFLAGS and run qemu from command
> line, you can usually see why it immediately exits (though the very latest
> CVS doesn't seem to output anything anymore)

I solved that immediate exit without output by applying
qemu-20040621-monitor.patch.gz and changing manually LIBS in 
i386-softmmu/Makefile
(I only compile i386-softmmu), so it looks like:

DEFINES+=-D_GNU_SOURCE
LIBS+=-lm
ifdef CONFIG_WIN32
LIBS+=-lwinmm -lws2_32 -liphlpapi -mconsole
endif

After that, the console in windows is back.

t.

-- 
  Tomasz Bątor  e-mail: address@hidden  ICQ: 101194886
 ------ ---- -- - -  -    -   -  -  -   -    -  - - -- ---- ------
"Today it's a race between programmers making better idiot proof software,
and the universe making better idiots. So far the universe is winning"




reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]