tunnel-list
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[tunnel-list] Inuit downer


From: Dick Clements
Subject: [tunnel-list] Inuit downer
Date: Sun, 15 Oct 2006 14:30:47 -0500
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Ook de mogelijkheden voor inbound marketing worden nog lang niet voldoende benut.
met deze pagina kunnen zij gemakkelijk hun klanten op de hoogte kunnen brengen over de beloningen voor succesvolle doorverwijzingen. ,,Veel bedrijven hebben geinvesteerd in het verbeteren van de bereikbaarheid aldus Edwin van Wijk van ITO. Een programma als VoipBuster maakt wel gebruik van een gestandaardiseerd en openbaar protocol. We doen er alles aan om de service zo spoedig mogelijk weer op het gewenste niveau te krijgen. De grootste bron van nieuwe klanten voor elke onderneming zijn bestaande klanten.
Het telefonisch onderhouden van klantrelaties is dus zowel van economisch als van relationeel belang.
Een derde van de managers geeft aan dat de schade in dat geval oploopt tot duizenden euro's. Voor een betrouwbare verbinding met bijvoorbeeld een zakenrelatie in het buitenland acht Van Zonsbeek internetbellen minder geschikt. Het aansporen van deze klanten om nieuwe klanten naar zijn onderneming toe te verwijzen is de winnende manier om gekwalificeerde nieuwe klanten te krijgen.
Hij is directeur van het Bossche telecomadviesbureau ExperiCom en werkte in het verleden als consultant bij KPN en Imtech.
" Overige redenen waarom bedrijven afzien van BPO hebben te maken met de cultuur van het bedrijf of met wet- en regelgeving.
Bij internettelefonie roeren diverse grote aanbieders zich. Hij heeft het mogelijk gemaakt om met de toekomst te bellen.
De leden van dergelijke communities zijn interressant.
Hierdoor zal de telefoondesk niet meer fysiek aanwezig zijn in het desbetreffende bedrijf zelf. Het veroorzaakt alleen maar wrijving en u wilt natuurlijk ook dat uw medewerkers uitgerust van vakantie terugkomen.
Op deze website kunnen bestaande klanten gemakkelijk doorverwijzingen plaatsen om nieuwe klanten aan te dragen. Er wordt het minst doorgewerkt in de sector overheid en non-profit.
Zij hebben meestal al een telefooncentrale, waardoor bellen binnen het bedrijf al gratis is.
Je toestel wordt als het ware een computer - met IP-adres - die je net als een printer of laptop aansluit op je netwerk. Deze klanten letten vooral op het product en de prijs. Op deze website kunnen bestaande klanten gemakkelijk doorverwijzingen plaatsen om nieuwe klanten aan te dragen.
Daarnaast heb je speciale telefoontoestellen nodig.
Voor het in stand houden van zakelijke relaties geeft zelfs bijna tweederde aan de telefoon het belangrijkste te vinden, zo blijkt uit het Zakelijke Telefonie Onderzoek BBeyond.
Het nieuws over de CallTheFuture.
Dat is ruim anderhalf keer zoveel als het gemiddelde.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]