www-sq-translation -- Listë diskutimesh mbi përkthimet Shqip të sajtit gnu.org

Rreth www-sq-translation
English (USA)

Listë për komunikim mes palësh të interesuara për plotësimin dhe përmirësimin e përkthimit Shqip të sajtit GNU

Që të shihni koleksionin e postimeve të mëparshme te lista, vizitoni Arkivat e www-sq-translation .

Si ta përdorni www-sq-translation
Që të postoni një mesazh për tërë anëtarët e listës, dërgoni një email te www-sq-translation@gnu.org.

Në ndarjet më poshtë mund të pajtoheni te lista, ose të ndryshoni pajtimin tuaj ekzistues.

Pajtim te www-sq-translation

Pajtohuni te www-sq-translation duke plotësuar formularin më poshtë. You will be sent email requesting confirmation, to prevent others from gratuitously subscribing you. This is a hidden list, which means that the list of members is available only to the list administrator.

  Adresa juaj email:
  Emri juaj (në daçi):
  Më poshtë mund të jepni një fjalëkalim privatësie. Kjo ofron vetëm siguri të butë, por do të duhej të mjaftonte për të penguar të tjerët të futin hundët te pajtimi juaj. Mos përdorni ndonjë fjalëkalim me vlerë për ju, ngaqë me raste do t’ju dërgohet me email në trajtë teksti të lexueshëm.

  Nëse vendosni të mos jepni një fjalëkalim, për ju do të krijohet një i tillë automatikisht dhe do t’ju dërgohet pasi të keni ripohuar pajtimin tuaj. Mund të kërkoni kur të doni një postim të fjalëkalimit tuaj, teksa përpunoni mundësitë tuaja personale.
  Zgjidhni një fjalëkalim:
  Rijepeni fjalëkalimin për ripohim:
  Në cilën gjuhë parapëlqeni t’ju shfaqen mesazhet? English (USA)
  Do të donit të merrnit përmbledhje ditore të postimeve te lista? Jo Po
Pajtimtarë te www-sq-translation
(The subscribers list is only available to the list administrator.)

Enter your admin address and password to visit the subscribers list:

Admin address: Password:   

To unsubscribe from www-sq-translation, get a password reminder, or change your subscription options enter your subscription email address:

If you leave the field blank, you will be prompted for your email address


www-sq-translation list run by besnik at programeshqip.org
www-sq-translation administrative interface (requires authorization)
Overview of all gnu.org mailing lists

Delivered by Mailman
version 2.1.29
Python Powered GNU's Not Unix Trisquel GNU/Linux Powered