bug-gnustep
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[bug #17503] Windows doesn't open up when compiled with debug off in SVN


From: Gregory John Casamento
Subject: [bug #17503] Windows doesn't open up when compiled with debug off in SVN version
Date: Tue, 22 Aug 2006 21:48:51 -0400
User-agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686 (x86_64); en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5

Follow-up Comment #2, bug #17503 (project gnustep):

I compile it both debug and normal every day, so I'm surprised you're seeing
a problem.

I'll check it out.  Also, your original not says, this "has been happening
for some time."  It would be good, in the future, if things like this were
written up immediately rather than waiting.

I'll build it non-debug on a couple of my machines here and let you know what
I find.

Thanks, GJC

On 2006-08-22 20:48:34 -0400 Gregory John Casamento
<address@hidden> wrote:

> Are you using the latest version of GUI as well?

Yes, my GUI is from SVN. Things works fine if GORM is compiled with
debug.

Charles

-- 
/*
  *   Should be panic but... (Why are BSD people panic obsessed ??)
  */
         linux-2.0.38/net/ipv4/ip_fw.c



    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://savannah.gnu.org/bugs/?17503>

_______________________________________________
  Message sent via/by Savannah
  http://savannah.gnu.org/





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]