[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [Orgmode] Re: Org-mode version 6.30d; Hide stars

From: Melton Low
Subject: Re: [Orgmode] Re: Org-mode version 6.30d; Hide stars
Date: Sun, 6 Sep 2009 16:32:26 -0600

Yep problem still there.

I'm using cvs build of Emacs 23.50.1 on Sept 3rd.
org-mode build from git pull this morning
Mac OS X 10.5.8 Intel

On Sun, Sep 6, 2009 at 11:47 AM, Tassilo Horn <address@hidden> wrote:
Scott Otterson <address@hidden> writes:

Hi Scott & all others having that problem,

> I also see this problem.  In addition, links are rendered in plain
> text instead of being hidden.  I'm using emacs 23 on OS X.

This bug is more than strange.  Till now, neither Carsten nor me was
able to reproduce it, but people with different emacs versions on
different platforms were bitten by it.

Could you please all try to reproduce the problem this way:

1. Create a file test.el with these contents:

--8<---------------cut here---------------start------------->8---
(add-to-list 'load-path "~/path/to/org-mode/lisp/") ;; EDIT TO YOUR NEEDS
(require 'org-install)
(add-to-list 'auto-mode-alist '("\\.org$" . org-mode))
--8<---------------cut here---------------end--------------->8---

2. Start emacs like this:

 $ emacs -Q -l ~/path/to/test.el

3. Open some org file and check if the problem still occurs.


Emacs-orgmode mailing list
Remember: use `Reply All' to send replies to the list.

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]