[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: line missing from portato and tenuto

From: Mats Bengtsson
Subject: Re: line missing from portato and tenuto
Date: Fri, 12 Dec 2008 17:54:48 +0100
User-agent: Thunderbird (X11/20070716)

This is weird! What LilyPond version do you use? What operating system?
Do you see the tenutos in measures 14 and 16 of ?


abqconlon wrote:
Bob, thanks for asking. I am using Adobe Reader 8. It prints the same as it
appears on the screen.

David Bobroff wrote:
abqconlon wrote:
I am using the \portato and \tenuto to add articulations to my music. In
cases the horizontal line does not appear in the PDF. In the case of the
portato, the dot does appear so it looks like a staccato. my \staccato
\accent and others that I have tried work fine.
One possibility that immediately comes to mind is to wonder if it's an issue with the PDF viewer you're using. I've had things look wrong and print wrong when using jPedal. When these same PDFs were viewed with Acroread they looked and printed just fine. You didn't say what PDF reader you use so this is only a guess.


lilypond-user mailing list

        Mats Bengtsson
        Signal Processing
        School of Electrical Engineering
        Royal Institute of Technology (KTH)
        SE-100 44  STOCKHOLM
        Phone: (+46) 8 790 8463                         
       Fax:   (+46) 8 790 7260
        Email: address@hidden

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]