[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Pan-users] Re: Odd accel behaviour - fixed

From: Duncan
Subject: [Pan-users] Re: Odd accel behaviour - fixed
Date: Tue, 20 Oct 2009 21:53:02 +0000 (UTC)
User-agent: Pan/0.133 (House of Butterflies)

Jim Henderson posted on Tue, 20 Oct 2009 20:38:18 +0000 as excerpted:

> OK, so I just tried changing it and that didn't work either, and then
> the lightbulb came on:  The defaults written out are all commented out. 
> I removed the "; " at the beginning of the line and now it's working as
> expected.

Wasn't that about the first thing I asked? =:^)

(Actually, third, but in the first mail.)

>>> And you're remembering to remove the leading semicolon indicating a
>>> comment on that line when you edit it, right?

(Yeah, I DID just say "I told you so!"  =;^)

In any case, glad the mystery is cleared up, tho why the accel simply up 
and disappeared is still a mystery.  But mystery or not, it's fixed.  I 
was really getting puzzled given that you indicated it was /not/ simply 
due to commenting it out, about like I was when all the reports started 
coming in about pan being so slow with gnome... that (was it you that 
finally made the connection on that one?) was eventually traced to the 
accessibility technology stuff, so it's rather a relief that it was 
something as simple as it being commented out, after all.

Duncan - List replies preferred.   No HTML msgs.
"Every nonfree program has a lord, a master --
and if you use the program, he is your master."  Richard Stallman

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]