bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: unibyte buffers won't display latin-1 characters


From: David Kuehling
Subject: Re: unibyte buffers won't display latin-1 characters
Date: 27 Aug 2002 21:44:23 +0200

>>>>> "Kenichi" == Kenichi Handa <address@hidden> writes:

> I've just tried crypt++ Ver.2.90.  When I load it, on reading a
> compressed file, it is automatically decompressed even if
> auto-compression-mode is turned off.  And, in that case, I confirmed
> that the file is read into a unibyte buffer without any code
> conversion.

> But, when I turned on auto-compression-mode, the file is read into a
> multibyte buffer with normal code convesion.

I just disabled the loading of crypt++, started emacs -q, and now
GZIPPed files load correctly, `auto-compression-mode' is much smarter
than I thought.  Sorry for the false accusation ;-)

Since in Debian Woody crypt++ is always loaded when installed,
(/etc/emacs/site-start.d/50crypt++.el), I might also file a Debian bug
report, right?

> Here's a reply to the other bug.

> For that, I've just installed the attached fix in HEAD and RC.  Could
> you please try it?

That's difficult, since I'm currently using Debian's binary package of
Emacs (GNU Emacs 21.2.1 (i386-debian-linux-gnu, X toolkit, Xaw3d scroll
bars) of 2002-03-22 on raven, modified by Debian).  Well, I'll to
install, patch and compile the source package tomorrow...

Thanks for your help,

David K├╝hling.
-- 
GnuPG public key: http://user.cs.tu-berlin.de/~dvdkhlng/dk.gpg
Fingerprint: B17A DC95 D293 657B 4205  D016 7DEF 5323 C174 7D40





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]